AC Milan verslaat Verona met 3-1 en Rafael Leão scoort een tweehonkslag

AC Milan en Verona speelden in de 38e speelronde van de Serie A. Dit was de laatste Serie A-wedstrijd tussen de twee teams en AC Milan speelde met veel plezier en won met 3-1, hun derde overwinning op rij, na verlies van Inter Milan in de halve finale van de Champions League en daarvoor van Spezia in de Serie A.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam in de 45e minuut toen Olivier Giroud, die het shirt met rugnummer 9 van AC Milan voetbalshirt droeg, een strafschop scoorde en de 1-0 maakte. De wedstrijd stond 1-1 en op dat moment leek het erop dat er geen doelpunten meer zouden volgen, maar tot mijn verbazing kreeg de grootmacht AC Milan snel achter elkaar nog twee doelpunten tegen, met een dubbele van Rafael Leão. De timing van deze twee doelpunten kon worden beschouwd als een shutout en hielp de overwinning voor AC Milan te bezegelen. Het eerste doelpunt kwam in de 85e minuut toen Rafael Leão een schot nam vanaf de voorkant van het strafschopgebied en scoorde vanuit een delicate hoek die misschien niet gescoord zou zijn als het er een beetje naast had gezeten, waardoor AC Milan op 2-1 kwam. De keeper en spelers van Verona haastten zich om de bal te onderscheppen, maar dit gaf Rafael Leão de kans om in het lege doel te schieten en AC Milan een 3-1 overwinning te geven.

Het was een geweldige wedstrijd, heb je het gezien? voetbal tenue kopen Voel je vrij om hieronder te reageren en als je het live hebt gemist, kijk dan uit naar de replay video om de wedstrijd te bekijken.