Golden Knights voittaa toisen suoran pelin, Stanley Cup otsikko näköpiirissä

Golden Knights voittaa toisen suoran pelin, Stanley Cup otsikko näköpiirissä

Vegas Golden Knightsin Stanley Cupin pudotuspelikaudella on mennyt loistavasti, sillä se on siirtynyt 2-0-johtoon Florida Cheetahsia vastaan. Joukkueen hyökkääjä Jonathan Marchessault rikkoi piste-ennätyksensä seitsemännessä ottelussa peräkkäin ja oli yksi ottelun parhaista pelaajista.

Golden Knights voitti maanantain ottelun 7-2 ja antoi sille etulyöntiaseman Stanley Cup -finaalin kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Jonathan Marchessault'n ja muiden kaltaiset pelaajat pelasivat erittäin hyvin. Lisäksi maalivahti (Adin Hill) osoitti suurta taitoa ja osallistui 29 torjuntaan.
Golden Knights teki 12 maalia yhdeksältä pelaajalta, mikä on ensimmäinen joukkue historiassa, jossa näin moni pelaaja on tehnyt maalin Stanley Cup -finaalin kahdessa ensimmäisessä ottelussa, ja Vegas Golden Knights Pelipaita pelaavat pelaajat tekivät kovasti töitä Stanley Cupin eteen, ja jokainen antoi oman panoksensa joukkueelle.

Florida Cheetahsilla oli heikot kaksi ensimmäistä peliä, ja vaikka Matthew Tkachuk ja Anton Lundell tekivät joukkueelle maalit, maalivahti Sergei Bobrovsky otettiin toisessa pelissä vaihtoon, ja hän teki ottelussa vain 13 torjuntaa maalia ja teki virheen. Vaikka joukkueen päävalmentaja Paul Maurice ei paljastanut aloittavaa maalivahtia seuraavaan peliin, hän sanoi, että joukkue jatkaa kovaa valmistautumista palatakseen seuraavaan peliin.

Kaiken kaikkiaan Las Vegas Golden Knightsilla on erittäin vahva pelaajisto ja se on osoittanut olevansa erittäin kilpailukykyinen joukkue. Jääkiekko Pelipaidat Lasten Jos he pystyvät jatkamaan tässä muodossa, he voivat hyvinkin voittaa Stanley Cupin tällä kaudella lauantaina.