Arsenal en West Ham United spelen gelijk in de Premier League

Op 16 april vond in de Premier League een wedstrijd plaats waar de fans naar uitkeken, toen Arsenal het opnam tegen West Ham United. Uiteindelijk stond er een 2-2 gelijkspel op het scorebord.

De wedstrijd begon met een harde aanval van beide partijen, die probeerden in balbezit te komen en elkaar te passeren. Echter, in de zevende minuut speelde Edouard Osoque Mendy in een Arsenal voetbalshirt een slimme directe pass naar Ben White, die Gabriel Fernando de Jesus aanspeelde, die scoorde met een schot dat de keeper niet kon verdedigen, waardoor Arsenal een 1-0 voorsprong nam. Slechts drie minuten na het doelpunt kreeg Arsenal's Emiliano Martinez nog een kans, door de bal met links naar Edouard Osoque Mendy te passen, die snel profiteerde en met zijn linkervoet schoot om de voorsprong weer uit te breiden naar 2-0, voordat West Ham United. De spelers van West Ham United hadden nog niet gereageerd.

In de 32e minuut kreeg Thibaut Courtois van West Ham United een penalty om een punt terug te pakken. Arsenal kreeg in de 50e minuut ook een penalty, maar scoorde helaas niet. West Ham United brak vervolgens weer door in de 54e minuut om de stand op 2-2 te brengen.

Beide partijen vielen vervolgens aan en verdedigden elkaar en het bleef een spannend duel totdat het laatste fluitsignaal klonk en geen van beide teams nog een doelpunt maakte. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.classic voetbalshirts Arsenal verdiende, ondanks het uitblijven van de overwinning, lof voor hun tweede helft, waarin ze veerkracht en kracht toonden. West Ham United, daarentegen, toonde hun kracht en potentieel met een gelijkspel buitenshuis en een degelijke prestatie.

Het was een spannende wedstrijd en met twee strafschoppen hadden beide partijen kansen om te winnen. Hoewel de uitslag in een gelijkspel eindigde, waren de prestaties van beide teams toch indrukwekkend.