Vegas Golden Knights slår Edmonton Oilers med 6-4

Match 1 i den andra omgången av NHL:s Stanley Cup-slutspel spelades på onsdagen mellan Vegas Golden Knights och Edmonton Oilers. Båda lagen är starka lag i Western Conference och matchen var mycket efterlängtad. Till slut besegrade Vegas Golden Knights Edmonton Oilers med 6-4 och tog därmed ledningen.

Edmonton Oilers Tröja slog till först och gjorde snart ett mål genom center Draisaitl. Men Vegas Golden Knights var inte att ta miste på och Ivan Barbashev hämtade in ett mål för att kvittera innan den första perioden var slut.

När matchen fortsatte ökade anfallstempot betydligt på båda sidor. Golden Knights Michael Amadio och Mark Stone gjorde två mål i rad för att föra upp resultatet till 3-1. Oilers gav dock inte upp utan lyckades bryta igenom med ett kryss från slutlinjen för att reducera ledningen till 2-3.

I den tredje perioden blev matchen ännu jämnare. Golden Knights Tröja gjorde två mål före slutet av matchen och hjälpte sitt lag till en 6-4 seger över Oilers.

Det var en riktigt spännande match där Golden Knights visade sin styrka och båda lagen gjorde lika många mål. Det är värt att notera att Vegas Golden Knights målvakt var utmärkt och gjorde ett antal fantastiska räddningar i viktiga ögonblick för att bevara segern för sitt lag.

Hela matchen var full av häftig rivalitet och omväxlande situationer som höll fansen underhållna. NHL Ishockey Tröjor Båda sidor måste vara bättre förberedda inför nästa match och kämpa för segern.