Modric scoort als Kroatië Nederland met 4-2 verslaat

Nederland speelde in Rotterdam tegen Kroatië in de eerste halve finale van het UEFA Nations League-seizoen 2022-23. De clash om de finale te bereiken was weer bezig, was de winnende ploeg degene die je verwachtte?

In de eerste helft van de wedstrijd zette Donnell Malen Nederland op voorsprong; in de tweede helft hielpen doelpunten van Kramaric en Pasalic Kroatië weer op voorsprong, voordat Noah Lang van Nederland in de laatste minuut de gelijkmaker scoorde. De hele wedstrijd werd een 2-2 gelijkspel en de teams gingen de extra tijd in, waar in de 98e minuut Petkovic van het Kroatische team een doelpunt maakte om Kroatië de leiding te geven en een punt te pakken. In de 116e minuut waren alle ogen gericht op Luka Modric in een Nederland voetbalshirt 2023. Het cruciale doelpunt kwam! Luka Modric. Luka Modric scoorde vanaf de penaltystip en de eindstand was 4-2. Felicitaties aan het Kroatische team voor het bereiken van de finale van de UEFA Nations League, waar ze het zullen opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Spanje en Italië!

We kennen allemaal Modric en zijn contractverlenging bij Real Madrid en zijn geweldige prestaties op het veld in het verleden. Voor degenen die Modric-truien willen verzamelen, kun je terecht op onze website met aanpasbare goedkope voetbalshirts van goede kwaliteit.